Imaginează-ți-i la recepție. Personalul unei întregi firme, venit la team-buiding. Trebuie să completeze fișele de cazare. Pixuri, are cineva suficiente pixuri? Unde încap toți? Suntem obosiți, vrem în camere. Nu se poate, completați nume, prenume, adresă, vă rog. 

În timpul ăsta, trebuie să ai grijă de rezervări, să trimiți cameristele să curețe camerele 403 și 407, să trimiți un pat suplimentar la 232, să transmiți mai departe o comandă de room service. Haos. 

Și ești nevoit să întorci spatele oaspeților tăi. Să-i neglijezi. 
Nu și dacă ai activat serviciul de check-in online. Salvează-ți oaspeții de momente incomode, de disconfort. Salvează-le timpul și oferă-le check-in-ul online. Astfel, ei vor putea completa fișa de cazare înainte să ajungă la tine, de pe telefonul lor mobil. 

Tot online pot face și plata. PYNBOOKING, prin parteneriatul său cu euplatesc.ro, oferă posibilitatea plății online cu cardul fără ca hotelul să dețină terminal de punct de vănzări. Apăsând un simplu buton, fie din PMS-ul hotelierilor, fie din emailul de plată primit de vizitator, plata se face simplu, fără bătăi de cap, fără facturi imprimate, fără nervi și timp consumat. 

Astfel, când lobby-ul va fi plin, vei putea sta cu fața la oaspeții tăi, asigurându-le toată atenția lor, nu detaliilor birocratice, nu cu spatele, pierdut în lucruri lipsite de importanță, dar cu repercusiuni pentru imaginea hotelului tău.


Check-in și plată online – două modalități prin care oaspeții se pot bucura de atenția ta. 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.