all_inclusive

Pynbooking - o companie 100% românească

Dezvoltăm și comercializăm soluții software pentru administrarea rapidă a hotelurilor și unităților de cazare.
Ne dedicăm îmbunătățirii proceselor din industria ospitalității și contribuim la bunul mers al afacerii tale.

Un singur produs, multiple funcționalități

Îți oferim un pachet complex destinat industriei ospitalității, care eficientizează activitățile zilnice și automatizează procesele specifice. Soluțiile noastre pentru managementul hotelier sunt adecvate pentru toate unitățile de cazare, indiferent de natura acestora: apartamente închiriate în regim hotelier, hoteluri boutique, pensiuni, hoteluri sau lanțuri hoteliere. În afară de produsele pentru gestiunea proprietăților, am dezvoltat și un software POS pentru restaurante, cafenele, baruri, pizzerii etc.

Povestea companiei Pynbooking

De la idei la fapte

De ce a fost creat Pynbooking?

Programul și soluțiile pentru managementul hotelier au fost dezvoltate pentru a înlocui diverse metode de administrare neproductive, cum ar fi tabelele în excel sau notițele pe foi, ori programele de gestiune hotelieră costisitoare. Pynbooking a fost creat astfel încât să răspundă cerințelor tehnologice actuale și nevoilor oricărui tip de unitate de cazare.

Obiectivele companiei Pynbooking

Un domeniu hotelier digitalizat

Îmbunătățim activitățile hoteliere

Scopul nostru este să promovăm o mentalitate orientată spre profit, ce are la bază servicii de calitate și tehnologii de ultimă oră. Împreună cu clienții noștri, lucrăm constant la perfecționarea produselor oferite și contribuim în permanență la creșterea performanțelor fiecărei afaceri. Soluțiile noastre de administrare măresc gradul de productivitate al angajaților hotelieri și calitatea serviciilor pentru a putea satisface dorințele oaspeților.
domain

Alătură-te și tu companiilor care folosesc Pynbooking

Mai mult de 500 de echipe se bucură de avantajele programului de gestiune hotelieră

Află mai multe detalii despre ofertele Pynbooking și alege pachetul potrivit afacerii tale.


Vezi oferte