Suntem PYN BOOKING, o companie 100% românească,

și ne ocupăm cu dezvoltarea și comercializarea de software de management al proprietății. Produsul se adresează unei game variate de clienți: de la hoteluri mari/lanturi la proprietăți mici, de la restaurante, magazine, cofetării la pensiuni, de la apartamente închiriate în regim hotelier la boutique hotels și hosteluri.

Produsul dezvoltat și comercializat a apărut în urma observării unei nevoi reale pe piață. Pe piața din România și nu numai, am constatat existența acestei nișe: pe de o parte, cei care dețin un produs software de management hotelier au optat pentru varianta legacy, cu licență, o opțiune deja învechită, ce nu mai răspunde exigențelor tehnologice moderne, extrem de costisitoare, greoaie și care presupune investiții deloc neglijabile în echipamente hardware, iar pe de alta, există încă o pătură semnificativă de hotelieri care își gestionează hotelul pe... caiet sau în tabele Excel.

Produsul nostru are mai multe componente, care pot fi accesate separat sau împreună: Channel Manager, Booking Engine (B2B & B2C), PMS Hotel, Self Services și POS Restaurant.

Am dezvoltat astfel un produs de top, actual, integrat nativ, în Cloud, pătrunzând pe o piață virgină și ne-am asumat, pe lângă promovarea și dezvoltarea lui continuă, rolul de deschizători de drumuri. Domeniul software-as-a-service, al unui produs pentru a cărui folosință se achită un abonament, proporțional cu volumul operațiunilor desfășurate prin el, este încă unul nou, insuficient cunoscut pe piața românească, dar cu perspective largi.

Tehnologie pentru tine
Ne-am bazat în tot ce-am întreprins pe inovație, responsabilitate și atenție la nevoile unei piețe în continuă formare și dezvoltare. PYNBOOKING nu este doar un produs de top, ci unul vital, absolut necesar, accesibil micilor proprietar, dar la fel de eficient în cazul lanțurilor hoteliere.