Când le vorbim oamenilor despre Cloud, suntem întâmpinați, uneori, cu neîncredere și suspiciune. Prea puțini știu la ce ne referim deși mulți hotelieri au iphone căruia îi fac back-up în… Cloud. 
Când vine vorba de mediul profesional, hotelierii sunt sceptici. Deși 90 la sută dintre firmele americane folosesc servicii Cloud, mulți continuă să privească tehnologia Cloud fără să aibă o opinie clar conturată. 

Există multe mituri potrivit cărora computingul cloud este, de la sine, mai puțin sigur decât abordările tradiționale. Unii cred că paranoia este datorată faptului că, întrucât nu este vorba de servere deținute sau controlate de client, riscul de a pierde date este mai mare.

Totuși, Cloud oferă o mai mare siguranță decât un sistem instalat la sediu, pe un server fizic, în timp ce nevoia de mentenanță este inexistentă. 
Un alt avantaj al serverelor cloud în fața celor tradiționale este că nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu backup-urile și copiile de siguranță. 
Toate datele sunt salvate continuu și depozitate. 
Transferurile de date utilizează acelasi protocol de încriptare precum cele folosite de bănci. Iar mai sigur de atât sunt puține. 
Informațiile nu riscă deteriorări fizice datorită providerului cloud care pune la dispoziție backup-uri off-site. Toate aceste măsuri pot garanta că nimic nu se pierde și datele tale nu depind de căderi ale rețelei sau de defecțiuni ale computerului.

Iar în ceea ce privește conectivitatea, software-ul tău de management hotelier funcționează pe servere care pot asigura serviciul neîntrerupt, fără să fie nevoie să chemi it-istul la două noaptea pentru că a picat serverul și nu mai poate recepționerul să actualizeze disponibilitatea în channel manager. 
Ca să nu mai spunem  că un PMS modern în cloud modifică singur numărul de camere la vânzare simultan, pe toate site-urile pe care te vinzi. 
Sistemul tau tradițional este greu de actualizat?

 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.