Bine te-am găsit!

Pe plan global, serviciile de check-in online au devenit aproape obligatorii, în ultimii ani. Există vreun manager hotelier își mai imaginează viața fără check-in online în 2020? Asta vine și-n contextul în care pandemia ne-a impus restricții referitoare la numărul de persoane aflate într-un spațiu închis, cât și la distanțarea socială și limitarea contactului fizic. Prin urmare, check-in-ul online este o binecuvântare pentru hoteluri, să se adapteze acestor reguli.

De ce să alegi check-in online?

Așa cum am mai spus, check-in online te ajută să reiei legătura directă cu clienții tăi.

Oaspeții nu mai pierd timpul la recepție pentru a completa fișe plictisitoare. Ei pot face check-in online în prealabil, de pe telefon, tabletă sau laptop, urmând să ia doar cheia sau cardul la sosire pentru acces în cameră. 

Nici nu mai e nevoie de recepționer!

Fișa de hârtie, completată cu pixul, la coadă, este istorie. Dacă rezervarea se face online, de ce să nu se poată face la fel și check-in-ul? 

Fie că au făcut rezervarea printr-un OTA sau pe site-ul hotelului, informația ajunge în PMS. Astfel, cu toții au posibilitatea de a face check-in online. Ca atunci când te îmbarci pentru un zbor.

Cum funcționează check-in-ul online?

Oaspetele primește un email de la hotel prin care este invitat să activeze check-in-ul online. Dacă nu îl activează, nu e problemă! Poți instala la recepție un Self Service Kiosk, unde clientul poate face în siguranță check-in-ul, fără ajutorul unui recepționer.

Odată completată și semnată fișa de cazare direct de pe telefon sau de la kiosk, nu mai are de făcut altceva decât să ridice cheia/cardul de acces de la recepție la sosire.

Simplu, nu-i așa?

În ziua de azi, puterea stă în mâinile oaspetelui. Iar el trăiește în secoul XXI. Tu în ce secol trăiești?

Arată-i că ești contemporan cu el și automatizează. Altfel, vei rămâne în urmă și oaspetele te va evita.

Noi, la Pynbooking, suntem prietenoși cu mediul înconjurător. Soluțiile noastre te scutesc de a mai folosi instrumente specifice secolului trecut, precum hârtii, pixuri, caiete, excel-uri. Salvăm planeta și îți salvăm afacerea.

Ne-am asumat misiunea de a-ți oferi cele mai eficiente, complete și moderne soluții pentru industria hotelieră, 100% românești.

Haide să vezi mai multe beneficii ale hotelierilor care au ales Pynbooking, pe www.pyn.ro și stai de vorbă cu noi, să afli ce pierzi dacă refuzi să alegi Pynbooking pentru afacerea ta.

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.