Nu știm ce fel de PMS ați folosit până acum. Poate n-ați folosit niciunul, poate nu sunteți mulțumit de cel prezent, poate cel de acum este prea scump pentru ceea ce oferă, poate este greu de folosit și consumă timp și resurse materiale și umane, poate vreți doar să încercați, din curiozitate, și un altul. Oricare ar fi situația, PYNBOOKING este răspunsul.


Vă oferim acces la serviciile PYNBOOKING. Să vă convingeți singur.


 


De ce Pynbooking?

PYNBOOKING este un soft de management hotelier dezvoltat în Cloud. Setup-ul este, așa cum veți avea ocazia să constatați, instantaneu. Nu necesită echipamente speciale, nu vă vom cere să cumpărați nimic.

Uitați de modul în care ați preluat până acum rezervările de la Booking.com, Expedia.com, hotelbeds.com, directbooking.ro, site-ul propriu și chiar Facebook.com. Cu Pynbooking, rezervările de la toți partenerii nu mai depind de un manager de rezervări, care să le preia din email și să le introducă una câte una în PMS. Noi ne ocupăm de asta pentru tine. În medie, unui angajat cu experiență îi ia 15 minute să introducă o singură rezervare în sistem. Pe lângă asta, în cazul în care nu aveți recepție deschisă 24h/24, în timpul neacoperit de cineva fizic, pot surveni neplăceri ca overbookingul, întârzieri, clienți care primesc târziu confirmarea etc. Pynbooking introduce automat fiecare rezervare în PMS, ajutându-vă să economisiți timp, efort și să răspundeți prompt oaspeților.

Disponibilitatea se actualizează automat, în timp real, pe toate canalele, la fiecare rezervare, modificare sau anulare. Riscul de overbooking este nul. Nu este nevoie să actualizați manual, softul o face pentru dvs.
Este conectat 2way API 
Motorul de rezervări – booking engine – vă ajută să obțineți mai multe rezervări directe, cu 0% comision, direct de pe site-ul propriu.

Se pot loga la PMS un număr nelimitat de useri.
Poate fi accesat de oriunde, nefiind legat de recepție și fiind disponibil de pe orice device conectat la internet.
Nu necesită cunoștințe de IT avansate, poate fi folosit de oricine.
Nu este dependent de aparatura de la hotel. În caz de pene de curent, calamități, accidente, el va continua să funcționeze.
Nu necesită timp. Lucrează realmente singur. Timpul economisit poate fi folosit de angajați pentru altceva: clienți, servicii. 

Designul este flexibil și se adaptează în funcție de dimensiunea device-ului folosit.


 

Solicită o demonstrație
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.