"Nu este nimic mai inutil decât să faci în mod eficient ceea ce nu ar trebui făcut deloc."

Peter F. Drucker Management consultant

Sistem de recepție

Realizează operațiuni precum check-in, check-out, no-show, alocarea/modificarea camerei într-un mod rapid, utilizând metode accesibile.
Oaspetele primește automat mail cu confirmarea rezervării.
Oaspetele primește automat invitație la check-in online.
Fără fișe de cazare completate în lobby, la recepție. serviciu unic în România.
Oaspetele primește invitație de plată prin procesatorul tau de plăți online . serviciu unic în România.

Oaspetele, prin simplul act al rezervării pe oricare dintre canalele tale de vânzări (booking.com, hotels.com, expedia.com, tourneo.ro, helloromania.eu, hotelbeds.com), o va și introduce în PMS-ul tău. Cel care funcționează pe telefonul din buzunarul tău, pe tableta de la recepție sau de pe orice device pus la dispoziția angajaților. Disponibilitatea se sincronizează automat pe toate aceste canale. La fel se întâmplă și cu rezervările de grup.

PYNBOOKING- Optimizarea veniturilor

PYNBOOKING PMS este soft-ul de gestiune hotelieră care îți furnizează instrumentele/ serviciile necesare pentru optimizarea veniturilor. Modulul performant de management al tarifelor va permite maximizarea vânzarilor și va asigura creșterea gradului de ocupare al unității de cazare.


Distribuție online în timp real automat

Vinde prin intermediul unui număr mare de instrumente online, dar administrează-le prin intermediul unui singur canal: soft-ul de gestiune hotelieră PYNBOOKING. Selectează tarifele pe care le vrei disponibile online în cadrul sistemului de management al hotelului și ele vor fi distribuite instantaneu către toate canalele de vânzare împreună cu restricțiile lor corespondente.
PMS/Channel Manager PYNBOOKING distribuie disponibilitatea și tarifele tale în timp real și în mod automat.

Avantajul Cloud

Alegerea unui sistem hotelier bazat pe tehnologia Cloud reprezintă cea mai bună alegere pe care o poți face datorită unei multitudini de motive. Aplicațiile Cloud sunt accesibile ușor din orice loc din perimetrul hotelului sau din lume, cu singura condiție de a avea acces la internet. Programele de tip Cloud nu necesită instalare sau o rețea locală specifică, lucru ce le face mai ușor de întretinut. Datele tale sunt mai în siguranță stocate fiind în Cloud decât ar putea fi vreodată pe serverele tale locale.

PMS pentru hoteluri bazat pe tehnologia Cloud


PYNBOOKING reprezintă un sistem de management hotelier ce utilizează toate beneficiile tehnologiei moderne.
Este compatibil cu orice dispozitiv standard,
cu orice telefon bazat pe sistemul de operare Android sau iOS,
cu orice tabletă, PC sau Mac.
Sistemul nu necesită instalare,
întreținere sau administratori de sistem.
Sarcina îi revine furnizorului.
Tot ce ai de făcut este să te loghezi în contul personal cu
un username si parolă.

PYNBOOKING

Noi îți punem la dispoziție acest mecanism:
un Robot-Mașină-Software contra unui abonament lunar.

*Pentru un hotel cu 20/camere *75 euro/luna

PMS Hotel integrat cu Channel Manager integrat cu Booking Engine
Unicul PMS din Romania ACREDITAT si CONECTAT 2 WAY XML cu: Hotelbeds.com, Booking.com, Expedia.com, HelloRomania.eu, Turo.ro, Tourneo.ro, Orbitz.com, Hotwire.com, Hotels.com, Travelocity.com, Facebook engine, Booking engine...
Ce face el?
Preia din sarcinile recepționerilor, managerilor de rezervări, managerului de vânzări, contabilului, gestionarului, ospătarului, cameristei. Ale tuturor. Pentru că este o soluție completă, integrată, care sincronizează toate departamentele.
Un adevărat pupitru de comandă.